Praktisk info

Her kan du finde svar på de fleste praktiske spørgsmål du måtte have. Skulle der være andet du har brug for at vide, så er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi følger op på alle henvendelser indenfor 24 timer.

Du finder os her

Undervisningen foregår hovedsageligt i Limfjorden, oftest i Øsløs (Bygholm Kitesurf) i trygge rammer med lavt vand, god plads og en skøn udsigt. ColdHawaii Kitesurfing er en mobil kiteskole, så ønsker du undervisning et andet sted end i Thy skal du ikke tøve med at kontakte os alligevel.

 

Vind og vejr

Vi planlægger vores kurser ud fra vejrudsigten, men vi kan være uheldige at vinden udebliver alligevel. Det sker dog sjældent at der slet ingen vind er i Cold Hawaii - Danmarks mest vindrige region. Som regel kan vi derfor flytte os til et andet spot. Skulle uheldet være ude vil kurset blive rykket til en anden dag, eller pengene refunderes.

 

Du finder os her

Udstyr

Vi stiller alt udstyr til rådighed ved kurset, herunder kites fra North Kiteboarding med den nyeste teknologi inden for både sikkerhed, brugervenlighed og performance. Til at forbinde dig med kiten benytter vi siddetrapetze af høj kvalitet, og vores begyndervenlige boards gør det nemt at komme op og sejle.
Da vi er i Cold Hawaii stiller vi også våddragter og vådsko til rådighed ved vores kurser, og kan endda tilbyde neopren handsker og huer, hvis det er ekstra koldt i vejret. Sidst men ikke mindst har vi hjelme og redningsveste til alle vores kursister.

Medbring selv

Som deltager ved et af vores kurser skal du selv medbringe vand, mad og et håndklæde. Du kan med fordel også medbringe badetøj til brug under våddragten, men dette er ikke et krav.

Alt afhængig af tidspunktet på sæsonen kan det være en god idé at medbringe varmt tøj eller solcreme, da vi er ude hele dagen. Herudover er det eneste du skal huske dit gode humør.

 

Sikkerhed

Hos ColdHawaii Kitesurfing stiller vi høje krav til sikkerhed. Vi benytter os udelukkende af erfarne IKO- eller DS-uddannede instruktører, der kan give vores kursister de nødvendige færdigheder til at bevæge sig sikkert ud på vandet. Udstyret der benyttes i forbindelse med vores kurser er af højeste kvalitet og gennemgås af instruktørerne forud for kursets begyndelse.

 

 

Sundhed

Som udgangspunkt er der ingen krav til alder eller fysik ved vores kitesurfing kurser. Vi underviser gerne både børn og ældre. Af praktiske- og sikkerhedsmæssige årsager er det en fordel hvis du kan svømme, men det er ikke et krav for at kunne deltage i kurserne. Hvis du er i tvivl om kitesurfing kan være til fare for din sundhedsmæssige tilstand anbefaler vi dig at kontakte din læge inden kursusstart.

Hvad er Cold Hawaii?

"Cold Hawaii er surfernes betegnelse for kyststrækningen i Thy mellem Agger i syd og Hanstholm i nord, hvor der er intet mindre end 31 gode surfspots. Cold Hawaii har fået sit navn, fordi området har nogle helt særlige vindforhold, der minder om dem fra Hawaii." - Visit Nordjylland

Områdets muligheder

Ud over fantastiske forhold til kitesurfing og bølgesurfing byder Cold Hawaii og Thy på mange andre naturoplevelser. Vesterhavet og de smukke strande, der strækker sig fra Agger over Vorupør og Klitmøller til Hanstholm og Bulbjerg danner et spændende og unikt landskab. Nationalpark Thy dækker en stor del af området, og er med sin vilde natur samt sjældne dyr og planter bestemt et besøg værd. Også limfjorden byder på rige naturoplevelser, lige fra fossiljagt til badning og fiskeri.

Få kilometer fra surf spottet i Øsløs ligger Bygholm Vejler som er Nordeuropas største vildfuglereservat. Her finder du et hyggeligt lille stråtækte fugleobservatorium med dertilhørende infocenter og museum, samt gode toiletfaciliteter. Kun få hundrede meter fra Øsløs spottet finder du også Bygholm Camping, der er oplagt at bo på hvis du kommer for at kitesurfe. Har bølgesurfing også din interesse kan vi anbefale Nystrup Camping i Klitmøller.

Hvem er vi?

ColdHawaii Kitesurfing drives af kitesurfing entusiaster med stor passion for området og dets udvikling. Vi elsker at udbrede sporten og dele den med andre.

Sikkerheden kommer altid i første række. Vi benytter os derfor udelukkende af erfarne IKO- eller DS-uddannede instruktører, der kan sørge for at alle vores kursister kommer godt igennem undervisningen. Dette giver os desuden mulighed for at tilbyde vores kursister at blive IKO-certificerede efter endt kursus.

Hvem samarbejder vi med?

ColdHawaii Kitesurfing samarbejder med WestWind Klitmøller og WestWind Vorupør. Herfra leveres det udstyr som vi stiller til rådighed for vores kursister. Vi benytter os af kites fra North Kiteboarding, der er udstyret med den nyeste teknologi indenfor sikkerhedssystemer. Efter endt kursus guider vi dig gerne igennem køb af kitesurfing udstyr, som kan forhandles til favorable priser hos WestWind Surf Shop Klitmøller.