Event

Skal du på tur med familien, vennerne eller kollegerne og ønsker du en dag fyldt med action, sjov og natur, så er kitesurfing den perfekte aktivitet for jer. Vi leverer udstyret og stiller instruktører til rådighed ved arrangementet. Sammen sørger vi for at alle får en god kitesurfing oplevelse, uanset træningsniveau og tidligere kendskab.

Vi laver en løsning specielt til dig

Kontakt os og hør nærmere

Hvorfor erhvervslivet vælger kitesurfing

Flere indenfor det private erhvervsliv fravælger i dag golfen og vælger i stedet kitesurfing.
Det kunne
Forbes rapportere allerede i 2010 og i 2017 kunne The Times fortælle at selv Barack Obama havde kastet sig over kitesurfing efter han forlod præsidentposten. Golf har ellers længe været erhvervslivets foretrukne sportsgren, men stadig flere yngre iværksættere foretrækker mere action baserede fritidsaktiviteter. Mange tiltrækkes af kitesurfing fordi det giver mulighed for at tilbringe tid i naturen, bevæge sig og have det sjovt. Samtidig kræver kitesurfing fokus og evnen til at improvisere og træffe hurtige beslutninger, hvilket for mange giver genklang til livet som erhvervsdrivende.

Tandem kitesurfing

Vil du opleve suset ved kitesurfing og få fornemmelsen af at stå på boardet og styre kiten, uden at gennemgå et oplæringskursus, så er tandem kitesurfing en mulighed. Her benyttes et stort board hvor både du og instruktøren står på. På den måde kan instruktøren hjælpe med at styre kiten, så du får en hurtig, sjov og sikker oplevelse af hvad det vil sige at kitesurfe. Kontakt os og hør mere.