Kurser

Hos ColdHawaii Kitesurfing tilbyder vi både begynderkurser og kurser for erfarne kitesurfere. Du kan modtage undervisningen enten som privatkursus eller på et gruppekursus sammen med andre. Vores dygtige instruktører og moderne udstyr sikrer dig en oplevelse i topklasse.

Gruppekursus

På vores gruppekursus lærer du alt hvad du har brug for, for at komme i gang og blive en dygtig kitesurfer. Undervisning foregår som holdundervisning, hvor to og to er sammen om en kite og skiftes til at være pilot og assistent. Denne undervisningsform er særligt velegnet for begyndere, da man hurtigt kan få brug for en pause når man boltrer sig i elementerne. Vi tilbyder gruppekurser af forskellig varighed og intensitet, så find det kursus der egner sig bedst for dig og tilmeld dig allerede i dag.

Læs mere

Privatkursus

På et privatkursus sættes der fokus på din individuelle udvikling som kitesurfer. Her kan du arbejde på at forbedre teknikken, med soloundervisning, der tilrettelægges efter dine ønsker og dit træningsniveau. Bliv for eksempel bedre til at vende og hoppe eller lær at bølgesurfe, wakeskate eller gå unhooked. Du bestemmer hvad der skal fokuseres på og har også mulighed for at vælge hvor undervisningen skal foregå.
Privatkurser er særligt velegnede for let øvede og øvede, men du kan også være nybegynder.

Læs mere

Alle kan være med

Kitesurfing er ikke længere en ekstremsport, men en actionsport for alle. Siden kitesurfing begyndte at blive udbredt i slutningen af 1990’erne har udstyret og dermed sporten udviklet sig enormt. I dag er brugervenligheden og sikkerheden af udstyret så høj, at alle kan lære at kitesurfe på en sjov og sikker måde. Dette har fået antallet af kitesurfere på verdensplan til at stige eksplosivt, og der findes i dag et stort internationalt fællesskab omkring sporten, der breder sig over flere kontinenter - er der vind og vand, så er der også kitesurfere.

 

Adrenalin, natur og motion

Kitesurfing er ikke bare super sjovt men også virkelig god fysisk træning. Det føles som en leg og samtidig er hele kroppen aktiveret. Særligt coren oparbejdes og styrkes med træningen. Det er en sportsgren som både byder på adrenalin, grin, naturoplevelser og motion, og mange mener endda også, at kitesurfing har en meditativ effekt. Så spar tiden i træningscentret og tag ud på vandet i stedet - “life is better when you kite”.

Vores dygtige instruktører

Lukas Bunzendahl

Lukas Bunzendahl

Instruktør

Siden sin første dag på vandet i 2006 har Lukas været bidt af kitesurfing, og har rejst verden rundt på jagt efter gode spots. Han har undervist fra Aarhus til Thailand og Australien, men vender altid tilbage til sit yndlingssted, Cold Hawaii, hvor han er født og opvokset, og i dag bor sammen med sin familie. Lukas er en dygtig og entusiastisk instruktør, der kan opmuntre selv den mest udmattede kitesurfer, og altid får sine kursister trygge og glade gennem undervisningen.

Johnny Kærgaard

Johnny Kærgaard

Instruktør

Johnny er en vildbasse med et stort hjerte og uendelig tålmodighed overfor sine elever. Han er altid klar med et skulderklap og et smil, og lader aldrig vind og vejr gå sig imod. Når sæsonen slutter i Danmark surfer Johnny videre i sneen i de østrigske alper, men så snart foråret atter melder sin ankomst herhjemme står Johnny klar i sin våddragt og glæder sig til at tage nye elever med ud på vandet. Johnny er en erfaren kitesurfer med stor teknisk kontrol og fantastisk opfindsomhed