Privat kursus

Vores privatkursus er for dig der ønsker intensiv soloundervisning. Her kan du arbejde med bestemte teknikker eller genopfriske din træning sammen med en af vores erfarne instruktører. Vi stiller udstyr til rådighed, men du kan også vælge at bruge dit eget. Vi benytter os af kites fra North Kiteboarding, der er udstyret med den nyeste teknologi indenfor sikkerhedssystemer.

Kitesurfing privat undervisning

1 times praktisk undervisning                                                                                  pris 750 kr.

Inkl. leje af udstyr                                                                                                              Book nu

Læs mere                                                                                                                                 

Kun fantasien sætter grænser

Kitesurfing er en sport hvor regler og pointsystemer ikke spiller den store rolle. Ligesom andre action eller adventure sportsgrene handler det mere om at skubbe grænserne end at overholde dem. Dette gælder for eksempel når der opfindes nye tricks og nyt udstyr. Du bestemmer derfor selv hvordan du vil dyrke sporten og hvad du vælger at fokusere på i din undervisning hos os. Måske vil du lære at bølgesurfe. Det kan også være du ønsker at blive bedre til at hoppe. Vi tilrettelægger kurset efter dine ønsker og dit træningsniveau, så vi bedst kan understøtte din individuelle udvikling som kitesurfer.

Modulbaseret privatundervisning

Er du nybegynder anbefaler vi som udgangspunkt at du benytter dig af et af vores modulbaserede gruppekurser. Her kan du lære alt hvad du skal vide for at blive en sikker og selvstændig kitesurfer. Du kan dog også vælge at modtage modulbaseret undervisning på et privatkursus. Her tilrettelægger vi et forløb, så du kommer igennem de praktiske moduler 2 - 4, hvor du lærer kite- og boardkontrol. Vi foretrækker dog at du tager modul 1, teoriundervisningen, på et hold sammen med andre.

Læs mere

Alene eller sammen med andre

Har du lyst til at modtage privatundervisning sammen med et par venner eller kolleger, så har du også mulighed for det. Der kan være op til 3 elever per instruktør på et privatkursus. Der vil dog kun være én kite i luften ad gangen.

Kontakt os og hør mere